ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Για την προστασία της α’ κατοικίας. Ως εδώ» – Το νέο προεκλογικό σποτ

Σε λιγότερο από ένα λεπτό ολόκληρη η αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Με ένα βίντεο – «εγκώμιο» σε όλες τις φορές που η Νέα Δημοκρατία έδειξε τι πραγματικά πιστεύει, καθώς και τις προθέσεις της για την προστασία της πρώτης κατοικίας συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα προεκλογικά του σποτ.

Συγκεκριμένα, με ένα βίντεο διάρκειας λιγότερης του ενός λεπτού, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί να ξεσκεπάσει το κυβερνών κόμμα και να υπενθυμίζει στους πολίτες το σχέδιο «πλειστηριασμός» που από επιλογή έχει βάλει σε λειτουργία.

Μέσα σε 57 δευτερόλεπτα ακούμε τον γνωστό Πάτση να ρωτά τους δημοσιογράφους εάν είναι δυνατόν ένα κόμμα να μη ξέρει «ποιον έχει στα ψηφοδέλτιά του;». «Όλη η Ελλάδα ήξερε, μόνο το κόμμα το ήξερε;», αναρωτιέται ο πρώην «γαλάζιος» βουλευτής που έκανε μπίζνες με τα σπίτια του κοσμάκη και για τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε τα στραβά μάτια μέχρι τελικής πτώσεως.

Στο «μενού» έχουμε και Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε ένα κρεσέντο νεοφιλελευθερισμού διατείνεται πως προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υπάρχει σε καμία προηγμένη οικονομία, «ούτε και πρέπει να υπάρχει. Είναι και ζημιά για την οικονομία». Το παραπάνω είπε τότε ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης που ζητά ξανά την εμπιστοσύνη της κοινωνίας στις επερχόμενες εκλογές.

Για «σβήσιμο» βλέπουμε τον Γιάννη Οικονόμου σε ρόλο υπερασπιστή του Μητσοτάκη που στο κάτω κάτω, να πούμε ότι φταίει επειδή «ένας βουλευτής δεν είχε καταλάβει ότι ως βουλευτής δεν πρέπει να πηγαίνει και να χτυπάει πόρτες του δημοσίου για να παίρνει δουλειές;».

«Ως εδώ! Δικαιοσύνη παντού», αναφέρει το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο τέλος.

Νωρίτερα η Κουμουνδούρου δημοσίευσε κι άλλο βίντεο, αυτή τη φορά για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Εκεί είδαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ραδιοφωνική συνέντευξή του να ξεδιπλώνει τα σχέδια του για την ιδιωτικοποίηση του νερού περιγράφοντας τα πρώτα βήματα που θα ακολουθήσει και τα οποία διαπιστώθηκαν ξεκάθαρα πριν από λίγες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί